Kan je bij word zorgen dat woorden automatisch dikgedrukt worden?

Ik maak voor school altijd samenvattingen op word en dan zet ik altijd het begrip neer met een dubbele punt achter het begrip en dan daarachter weer de betekenis (Begrip: Betekenis). mijn samenvattingen bestaan meestal uit 6 a4'tjes vol met begrippen. Ik maak deze begrippen altijd met de hand dikgedrukt, maar ik vroeg me af of dit ook sneller kon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, je zou een tabel in Word kunnen maken met in één kolom begrippen en in één kolom betekenissen. De kolom met begrippen kan je in één keer helemaal selecteren en helemaal dikgedrukt maken. Dat lijkt mij de eenvoudigste manier. Als je de lijntjes van de tabel niet wil zien, kan je die eenvoudig onzichtbaar maken door daarvoor de juiste keuze te maken bij het keuzemenu voor de vorm van de tabelranden. Je moet er wel op letten de inhoud van de kolommen niet te gaan verschuiven. Dan kloppen de combinaties van begrippen en betekenissen namelijk niet meer.

ik zocht naar hetzelfde en heb ontdekt dat als je hem als lijst maakt met opsommingstekens dan neemt hij het al wel na 1 of 2 keer over en dan kan je daarna de opsommingstekens weghalen. en dan blijft de opmaak hetzelfde. hieronder heb ik voor de duidelijkheid 2 foto's bijgevoegd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100