Kan ik probleemloos windows 10 installeren?

Er wordt elke keer aangegeven dat ik beter windows 10 kan downloaden/installeren, gratis! Ik heb een Asus windows 7 home premium laptop. Kan ik dit probleemloos doen en wat zijn de voordelen en zijn er toch wel kosten aan verbonden? Wie heeft daar ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan dit probleemloos doen, ik heb er ervaring mee, net als heel veel mensen die ik ken. Het is helemaal gratis, geen onverwachte kosten. Voordelen: Je hebt Windows 10, de nieuwste versie van Windows. Het is wel heel anders dan Windows 7, persoonlijk vind ik het fijner maar meningen verschillen. Windows 10 heeft de style uit Windows 8 moderner gemaakt, welke al moderner was dan Windows 7. Bekijk wat plaatjes van het nieuwe moderne design voordat je gaat updaten. Persoonlijk vind ik het multi-window support erg handig. Er zijn veel meer verschillen. In de bron kun je een Windows 10 versus Windows 7 zien.

Er zijn echt 0 kosten aan verbonden. Uit veiligheid is het aan te raden je belangrijke data te backuppen. Maar als alles netjes verloopt blijft alles staan. En als het goed is heb je belangrijke gebackupt. Mocht je terug willen dan kan dat ook, binnen 30 dagen zelfs net zo makkelijk weer terug als heen. Anders kan het nog. Daarna (voor de echte draaikonten) zou je wederom kosteloos naar Windows 10 kunnen. Maar dat moet je dan wel doen voor halverwege juli, daarna verloopt het gratis aanbod van MS en zal je moeten betalen als je DAN ooit nog wil upgraden. Toegevoegd na 45 minuten: Als je terug wil (binnen 30 dagen en daarna): http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/going-back-to-windows-7-or-windows-81 Toegevoegd na 48 minuten: Ik lees nu dat ik iets verkeerd heb verwoord: aarna (voor de echte draaikonten) zou je wederom kosteloos naar Windows 10 kunnen. Maar dat moet je dan wel doen voor halverwege juli, Daarmee bedoel ik dus alleen de EERSTE maal dat je naar 10 gaat. Daarna kan je rommelen wat je wil.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100