Waarom blijft een programma steeds opstarten? PC

Ik heb een hardnekkige probleem. Ik heb een backup programma gedeinstalleerd. Maar gek genoeg kan ik het programma nu nog steeds opstarten en start het programma automatisch op als ik de PC opstart. Het gaat om de Auslogisc BitReplica, is een backup-programma.

Als ik het installatieprogramma download van de site van Bitreplica krijg ik een melding dat het bestand onherstelbaar beschadigd is, terwijl ik net pas geinstalleerd heb?

Hoe verwijder ik het definitief?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het programma blijft opstarten omdat het dus niet volledig verwijderd is. Dit probleem komt vaker bij BitReplica voor. Met een programma als Revo Uninstaller of Geek Uninstaller kun je BitReplica geheel verwijderen. http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html (gratis versie) http://www.geekuninstaller.com/ (voor 64-bitssystemen) Mocht dit niet lukken, dan zou je het zo kunnen zo doen: Ga naar start -> uitvoeren Type MSCONFIG [Enter] Kies tab Opstarten Daar kun je het backupprogramma afvinken. Staat het programma hier niet bij, download dan Autoruns van Microsoft. https://technet.microsoft.com/nl-nl/sysinternals/bb963902 Dit programma geeft een totaaloverzicht van alle programma’s die automatisch opgestart worden. Wellicht kom je hier BitReplica wel tegen, en zie je ook welke map je kunt verwijderen. Vervolgens kun je naar C:\Program Files\... (waarschijnlijk Auslogics) gaan en daar (de restanten van) het programma verwijderen. Toegevoegd na 6 uur: voor een totale opruiming kun je ook restanten van BitReplica verwijderen in: C:\ProgramData C:\Users\Default\AppData\Local C:\Users\Default\AppData\Roaming Daarnaast kun je met bijvoorbeeld Ccleaner je register opschonen: https://www.piriform.com/ccleaner/registry-cleaner

Bronnen:
http://www.uninstallfix.com/uninstall/unin...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100