Hoe moet je Google Chrome sluiten in Windows 7?

Ik heb Windows 7 op mijn pc en ben een digibeet.

Als ik mijn pc start krijg ik mijn bureaublad te zien, Alhoewel ik dan nog niet dubbel geklikt heb op het icoontje van Chrome schijn ik er toch al in te zijn. Dit weet ik doordat mijn pc het steeds zegt als ik hem na de een of andere download sluiten en opnieuw moet starten. Hoe kan ik Chrome sluiten?

Dit vraag ik ook in verband met mijn andere probleem: ik kijk iTV online van KPN op mijn pc. iTV doet het sinds donderdag niet meer. Nu staat er de mededeling dat hij niet meer werkt met Chrome en dat men een andere browser moet gebruiken om te kunnen kijken. Ik downloadde dus daarstraks Internet Explorer 11. Ik schakelde het vakje voor de Bing zoekmachine uit want die wil ik niet. IE is gedownload maar staat niet op mijn bureaublad. Als ik met mijn muis op de knop STARTEN linksonder klik zie ik hem in de lijst staan. Als ik klik krijg ik een startscherm maar bovenaan ontbreken alle knoppen (voor hotmail, favorieten etc) die ik in Chrome wel heb dus ik kan nergens meer bij (en dus ook niet bij iTV). Het enige dat kan is iets invullen in het zoekvenster. Bij de aanwijzingen van IE lees ik dat je met je muis rechtsonderaan in de hoek op je bureaublad moet gaan, de muis iets omhoog moet brengen en op ZOEKEN moet klikken, daarna IE moet invullen en op VASTMAKEN aan startscherm moet klikken. Maar ik krijg dat woord ZOEKEN rechtsonder niet te zien en dat komt wellicht doordat ik blijkbaar al in Chrome zit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om chrome te sluiten: Klik rechts boven op het rode kruisje. Je kan ook onderaan in de balk met al die icoontjes rechter muisknop op het Google Chrome icoontje doen en dan klikken op sluiten. Om Internet Explorer op te starten: Ga naar STARTEN linksonder en klik er op, als het goed is kan je nu ook een zoekbalk zien. Typ in de zoekbalk ''internet'' en als het goed is moet er dan ''Internet Explorer'' verschijnen. Gewoon stukje van de naam of hele naam intypen. Toegevoegd na 1 minuut: Om Internet Explorer op het bureaublad te zetten moet je nadat je Internet Explorer hebt gezocht in de zoekbalk, rechtermuisknop er op doen en dan zou er iets staan met ''maak snelkoppeling op bureaublad'' of iets in die richting.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100