Word2013: tot zojuist kreeg ik, bij het rechtsklikken op het Wordicoon de bestanden in miniatuur, nu als een lijstje. hoe dit te veranderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heeft niet met Word te maken, maar met de Organisatie van de Indeling van jouw bestanden. Als je op de pagina met Mijn documenten staat kan je rechtsboven klikken op een zwart pijltje om Meer opties te krijgen. Daar kan je kiezen tussen Inhoud, Tegels, Details, Lijst, en Pictogrammen in diverse formaten.

Ik sluit mij aan bij mijn voorganger, alleen is de vraag wat lastig te doorgronden. Het klopt inderdaad dat dit hoogstwaarschijnlijk met de beeldweergave te maken heeft. Bedoel je echter dat er nu iconen tonen i.p.c. voorbeelden, dan kan het ook temaken hebben met het schakelen tussen de modus 'Prestaties' en 'Grafisch'. Dit kun je als volgt checken/aanpassen: In Windows 8: 1) Muis naar rechterbovenhoek 2) Instellingen (tandwieltje) 3) Configuratiescherm 4) Systeem en Beveiliging 5) Systeem 6) Geavanceerde systeeminstellingen * Hier komt meestal een melding i.v.m. UAC, klik op 'continueren' of 'ok'. 7) Bij prestaties kies je voor vervolgens voor 'Instellingen'. 8) Zet deze op 'Beste weergave' == Miniaturen, Schaduweffecten et cetera in Windows. In Windows 7/Vista: 1) Configuratiescherm 2) Systeem en Beveiliging 3) Systeem 4) Geavanceerde systeeminstellingen * Hier komt meestal een melding i.v.m. UAC, klik op 'continueren' of 'ok'. 5) Bij prestaties kies je voor vervolgens voor 'Instellingen'. 6) Zet deze op 'Beste weergave' == Miniaturen, Schaduweffecten et cetera in Windows.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100