Hoe kan je youtube filmpjes op een dvd zetten?

Ik wil graag wat filmpjes van youtube op een dvd zetten, maar er zijn er zo veel en ik weet echt niet welke goed is of welke fout is. Weet iemand een BETROUWBARE site/software?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het gaat over het expliciet zetten van een video op een DVD, kan ik helaas niet helpen. Ik weet wel goede manier op Youtube-video's te downloaden. (Zie bijlage) Uit ervaring weet ik dat het snel en gemakkelijk werkt en dat het betrouwbaar is. Toegevoegd na 4 minuten: Ik weet niet of de afbeelding zichtbaar is, dus zeg ik het nog maar even voor de zekerheid. Om een Youtube-video te downloaden moet je enkel 'magic' in de link zetten, tussen 'You' en 'tube'. Dit ziet er dus zo uit: https://www.youmagictube.com/watch?v=voorbeeld

stap 1. Download de video, dit kan op meerdere manieren. Ikzelf doe het met mijn browser. Ik heb Baidu Spark Browser. Daar zitten heel veel invoegtoepassingen in zoals video's downloaden(zie http://en.browser.baidu.com/). Het downloaden van video's kan ook met YTD Youtube Downloader(zie http://www.ytddownloader.com/). Maar je kan ook DVDVideoSoft gebruiken(zie http://www.dvdvideosoft.com/) Stap 2.Maak van de video een ISO bestand. Dit kan bijvoorbeeld met FormatFactory(convert video to ISO)(zie http://www.pcfreetime.com/download.html) Stap 3. Als het converteren klaar is kun je de ISO openen en beginnen met het branden. Je kunt de ISO gewoon openen. Maar je kunt ook met Windows Media Center branden. P.S. Dit alles werkt alleen op windows en voor Format Factory moet je de Full installation package hebben. Toegevoegd na 5 dagen: En in DVDVideoSoft kun je ook direct naar Youtube to ISO ofzoiets De link voor DVDVideoSoft: http://apps.dvdvideosoft.com/webDownloadSource/FreeStudio.exe (ik weet niet zeker of je op de link kunt klikken maar anders kun je hem kopieeren.

Je kan een plugin installeren in firefox downloadhelper https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/video-downloadhelper/. Dan verschijnt er in je balk bovenaan 3 bolletjes die draaien als er een filmpje wordt afgespeeld. Klik dan op het pijltje naast de 3 bolletjes en daar kan je kiezen in welk formaat je ze wil downloaden of welke kwaliteit. Het valt natuurlijk te zien wat je met de dvd van plan bent. Hem afspelen als een echte dvd dan gebruik ik dvd flick http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/dvd-flick-cd-dvd-brander-video-conversie (dus mp4 en andere formaten omzetten) of hem als data schijf gebruiken op een pc. Je kan ook youtube filmpjes downloaden via http://keepvid.com/ gewoon de url van youtube erin kopiëren en op download klikken. Dan krijg je een java schermpje en daar klik je run en dan verschijnen ook de verschillende formaten. Ook bijvoorbeeld enkel mp3 als je bijvoorbeeld enkel de muziek wil.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100