Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan je youtube filmpjes op een dvd zetten?

Ik wil graag wat filmpjes van youtube op een dvd zetten, maar er zijn er zo veel en ik weet echt niet welke goed is of welke fout is. Weet iemand een BETROUWBARE site/software?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Software
3.5K
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
http://www.goeievraag.nl/computers-internet/overig/vraag/550310/soort-dvd-branden-verschillende-filmpjes
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Ik neem aan dat het gaat om de filmpjes af te spelen op een DVD-speler die bij je TV staat?!
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
via deze site kun je Youtube filmpjes downloaden: www.downloadplaza.nl , deze site is zeer betrouwbaar. Hierna kun je dit gewoon branden op een dvd.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Als het gaat over het expliciet zetten van een video op een DVD, kan ik helaas niet helpen. Ik weet wel goede manier op Youtube-video's te downloaden. (Zie bijlage) Uit ervaring weet ik dat het snel en gemakkelijk werkt en dat het betrouwbaar is.

Toegevoegd na 4 minuten:
Ik weet niet of de afbeelding zichtbaar is, dus zeg ik het nog maar even voor de zekerheid. Om een Youtube-video te downloaden moet je enkel 'magic' in de link zetten, tussen 'You' en 'tube'. Dit ziet er dus zo uit: https://www.youmagictube.com/watch?v=voorbeeld
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
stap 1. Download de video, dit kan op meerdere manieren. Ikzelf doe het met mijn browser. Ik heb Baidu Spark Browser. Daar zitten heel veel invoegtoepassingen in zoals video's downloaden(zie http://en.browser.baidu.com/). Het downloaden van video's kan ook met YTD Youtube Downloader(zie http://www.ytddownloader.com/).
Maar je kan ook DVDVideoSoft gebruiken(zie http://www.dvdvideosoft.com/)
Stap 2.Maak van de video een ISO bestand. Dit kan bijvoorbeeld met FormatFactory(convert video to ISO)(zie http://www.pcfreetime.com/download.html)
Stap 3. Als het converteren klaar is kun je de ISO openen en beginnen met het branden. Je kunt de ISO gewoon openen. Maar je kunt ook met Windows Media Center branden.

P.S. Dit alles werkt alleen op windows en voor Format Factory moet je de Full installation package hebben.

Toegevoegd na 5 dagen:
En in DVDVideoSoft kun je ook direct naar Youtube to ISO ofzoiets

De link voor DVDVideoSoft:
http://apps.dvdvideosoft.com/webDownloadSource/FreeStudio.exe
(ik weet niet zeker of je op de link kunt klikken maar anders kun je hem kopieeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Je kan een plugin installeren in firefox downloadhelper https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/video-downloadhelper/.
Dan verschijnt er in je balk bovenaan 3 bolletjes die draaien als er een filmpje wordt afgespeeld. Klik dan op het pijltje naast de 3 bolletjes en daar kan je kiezen in welk formaat je ze wil downloaden of welke kwaliteit. Het valt natuurlijk te zien wat je met de dvd van plan bent. Hem afspelen als een echte dvd dan gebruik ik dvd flick http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/dvd-flick-cd-dvd-brander-video-conversie (dus mp4 en andere formaten omzetten) of hem als data schijf gebruiken op een pc.
Je kan ook youtube filmpjes downloaden via http://keepvid.com/ gewoon de url van youtube erin kopiëren en op download klikken. Dan krijg je een java schermpje en daar klik je run en dan verschijnen ook de verschillende formaten. Ook bijvoorbeeld enkel mp3 als je bijvoorbeeld enkel de muziek wil.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding