staat er ook ergens op de harde schijf de installatiepakket van windows 7?

hallo ik mijn laptop is niet meer echt goed dus ik wil windows 7 opnieuw installeren alleen ik heb geen cd dus ik moet het via usb doen maar ik heb alles klaar alleen de installatie pakket van windows 7 kan ik nergens vinden dus staat het op de harde schijf ergens op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een restore partitie hebt waarvan je de laptop naar fabrieksinstelling kun brengen zichtbaar is in harddisk management (rechter muis op my copmputer of mijn computer -> manage of beheren -> disk management of disk beheer zie je de harddrive waarschijnlijk als Disk 0, op deze drive moeten dan meerdere partities aanwezig zijn waarvan één van ongeveer 20 á 30 GB. (als je uefi bios hebt dan is er aan het begin nog een kleine boot partitie)

Nee, In het beste geval staat er op een verborgen partitie een mismeesterde recoveryversie van de fabrikant met alle bloatware van deze laatste erbij! Je zal dus een image van een windows 7 installatie dvd moeten uitpakken om vervolgens mbv een geschikte tool van deze bestanden een opstartbare usb te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100