hoe bereken ik maandinkomsten bij WW (4 weken) en loon (maand) in Excel?

Ik heb recht op WW over 19 uur per week. Ik werk gemiddeld 11 uur per week. Dus ik krijg elke 4 weken WW uitbetaald over ongeveer 4x8 uur. Mijn loon krijg ik per maand uitbetaald. Nu wil ik graag weten hoeveel ik per maand heb, bij elkaar opgeteld. Maar WW zijn 13 periodes, en loon zijn er 12, en die overlappen elkaar. Hoe zet ik dit logisch in excel?

Toegevoegd na 11 uur:
Het vermenigvuldigen met 13 en delen door 12 had ik zelf ook al bedacht. Maar dan ben ik nog niet uit het overlappen. Als ik bijvoorbeeld 19 mei tot 15 juni omreken naar een maand, bij welke maand moet ik dit dan optellen? Dan moet ik dat weer delen in twee stukken van 13 dagen mei en 15 dagen juni. En ik vroeg me af hoe ik dit voor iedere periode met wisselende bedragen door excel kan laten doen, en netjes in rijen kan zetten zodat het bij het maandloon opgeteld kan worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Door 13 X het weekbedrag van de UWV te vermenigvuldigen en de uitkomst door 3 te delen. Dan krijg je het maandbedrag. Toegevoegd na 18 uur: N.a.v. je toevoeging zal je het toch op de manier moeten doen zoals ik al hierboven aangaf. Voor zover ik weet is er geen andere manier om het maandbedrag uit te rekenen. En van 19 mei tot 15 juni is geen maand. Is het zo dat je elke week hetzelfde bedrag ww ontvangt,dan kun je n.a.v. de uren uitrekenen wat je dan die maand aan ww hebt ontvangen,maar in principe blijft de uitkomst hetzelfde als de ww ook hetzelfde blijft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100