Bijlage opent niet

Ik heb een email met een pps bijlage die niet opent.
Heb al Powerpoint Vieuwer geinstalleerd maar dat heeft geen resultaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

je moet waarschijnlijk het programma powerpointviewer nog koppelen aan pps bestanden download in dit geval eerst de bijlage naar een map en open het dan pas daar wordt je wel gevraagd het programma te koppelen desnoods via bladeren (zoek in de map programfiles) etc ik meen dat pas dan een volgende pps vanzelf opengaat ook rechtsreeks in de email

verander de extensie anders van pps naar ppt. Nu kun je hem gewoon in powerpoint openen. Weliswaar niet direct als dia-presentatie, maar je kunt tenminste de boel bekijken.

soms als een bijlage niet opent in het email programma, helpt het om de bijlage eerst op de computer op te slaan. en daarna te openen. ik heb ook al eens een mail gekregen die eindigde op ._pps ( dus met die underscore ) dat is niet juist, maar als je dan kiest voor "openen met" en je linkt naar powperpoint. dan opent hij hem alsnog :) office Powerpoint vind je : C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12 ( of indien op 32 bits ) zonder de (x86) en indien Office 2007 is het Office11 succes!

Het kan zijn dat 't een virus is, bijv. mooiedames.pps.exe. Als je 'extensies verbergen' aan hebt staan (wat, zeer idioot, standaard is), kan 't zijn dat je emailprogramma slechts mooiedames.pps laat zien! Linke soep. WinXP: 1. Start 2. Explorer 3. Extra 4. Mapopties 5. Weergave 6. Absoluut UITvinken: 'Extensies voor bekende bestandstypen verbergen'. Ikzelf heb dat nog rigoreuzer gedaan, zodat ik echt alle extensies zie: ook bijv. *.lnk. (Met regedit.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100