Wat is een goed alternatief voor de mediaspeler VLC?

VLC is geweldig, het speelt haast alles af en is makkelijk te gebruiken (bijvoorbeeld met het selecteren van audio en ondertitel sporen). Mijn enige probleem is dat ik de beeldkwaliteit nogal waardeloos vind. Alternatieven..?

Weet jij het antwoord?

/2500

windows media player of quick time player. Er zijn veel meer maar die moet je even opzoeken via google. Toegevoegd na 5 minuten: misschien helpt dit (link).

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of...

Je zou het programma Media Player Classic eens kunnen proberen. De beeldkwaliteit ligt trouwens meestal bij het bestand wat je afspeelt ipv de speler zelf. Ook kun je even stoeien met de opties onder Extra>Voorkeuren>Video>Uitvoer.

VLC weet ik niet zeker, maar ik gebruik Mediaplayer. Als je hierbij Divx7 en FFDshow download, integreren deze en heb je altijd de beste kwaliteit die mogelijk is.

Vaak ligt de beeldkwaliteit aan het videobestand in plaats van de player. Zijn er bestanden die bij jou mooier beeld geven bij Windows Media Player dan bij VLC?

Een perfect alternatief voor VLC is SMPlayer Het speelt perfect DVD af, muziek, ... http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php?tr_lang=en Toegevoegd na 3 minuten: Ziet er mooi uit en is geupdate naar 2010 versie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100