Als ik muziek luister, en ik klik ergens in een ander programma wat geluid maakt, gaat het muziekvolume vaak zachter. Hoe schakel ik dat uit?

Als ik muziek luister op bijvoorbeeld Spotify, en ik klik ergens in een ander programma (bijv. een game) wat geluid maakt, gaat het muziekvolume vaak zachter (bij sommige programma's niet, bij sommige wel). Hoe schakel ik dat uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste Bart0, volg de volgende stappen: 1. Kijk rechts onderin naar je taakbalk, daar zie je een luidspreker waar je op kan klikken en eventueel je volume kan veranderen. 2. Klik met rechter muisknop op die luidspreker en dan op afspelen. 3. Dan zie je een tabblad met: [Communicatie], klik daarop. 4. Klik dan onderin op ''Geen actie ondernemen''. Als dit nog steeds niet helpt doe je het volgende: 5. Ga dan nu nu naar het tabblad: [Afspelen] 6. Klik op met je rechtermuisknop op de speaker(s) en dan op eigenschappen. 7. Klik dan op het tabblad: [Geavanceerd] en haal beide vinkjes weg. Doe dan hetzelfde met je microfoon. (Hiervoor moet je bij stap 5 [Afspelen] vervangen voor [Opnemen] & Speaker(s) voor je microfoon. Mvg. Nog meer problemen laat het me weten ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100