Hoe verwijder je eset smart security 7 van de pc?

Ik heb mijn PC tweedehands gekocht maar deze software stond er op. de licentie verloopt en ik wil dit programma graag verwijderen..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1.Download de ESET Uninstaller toepassing (500 KB) en sla deze vervolgens op u bureaublad op. Klik op de onderstaande knop om de download te beginnen. Download de ESET Uninstaller: http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe 2.Herstart de computer en start in de Veilige modus. Tijdens het opstarten dient u herhalend op de F8-toets te drukken totdat de geavanceerde opties worden weergegeven. Selecteer Veilige modus en druk op ENTER. Als u probeert de ESET Uninstaller te draaien in de normale modus zal deze mislukken en de foutmelding "ERROR!" weergeven . 3.Dubbelklik op het ESET Uninstaller icoon op uw bureaublad om de verwijder procedure te starten. Mocht het niet lukken, dan hoor ik het graag.

Bronnen:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=conte...

Als je windows 7 hebt dan zo: Klik op "Start" > Klik op "Computer" > Klik op "Een Programma verwijderen of wijzigen" > Zoek dan Eset smart security 7 op > Rechter muisklik > klik dan op "Verwijder"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100