Hoe krijg ik het klassieke firefox icoon terug?

Vandaag heb ik firefox 29.0 geïnstalleerd. In de laatste versies van firefox zorgde ik er steeds voor dat ik de tabs terug on bottom plaatste en het klassieke menu terughaalde.

Dat eerste heb ik nu moeten herstellen mbv de addon Classic Theme Restorer. En de toepassingsknop die nu mee in de titelbalk zit zat mij ook in de weg. Ook die kan ik weghalen met Classic Theme Restorer. Maar dan ben ik alles behalve de menu-balk kwijt op de titelbalk. Als ik in de vorige versie de menubalk terug tevoorschijn haalde verdween de toepassingsknop automatisch en kreeg ik het firefox-icoon terug. Nu vind ik het niet alleen lelijk zo zonder icoon, want daarom heb ik het nu ingesteld op 'on titlecar (icon only), maar mis ik ook de functionaliteit van het firefox-icoon. Omdat windows (7) nog steeds de sluitknop op een onlogische plaats helemaal rechts bovenaan heeft staan (ipv links bovenaan) heb ik het firefox-icoon nodig om met een snelle dubbelklik firefox te kunnen afsluiten. Dat kan ik nu dus niet meer.

Iemand enig idee of en hoe ik het icoon terughaal naar de titelbalk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat je het icoon als zodanig kunt gebruiken wist ik niet, maar bij mijn Simple White scherm staat het gewone Firefox plaatje linksboven. Inderdaad kan je daarop klikken en dan kiezen voor sluiten. Dus ik kan je de add-on Simple White aanbevelen (bij mij staat versie 2.2.2 erop). Die kan je vinden onder Alle complete thema's, helemaal rechtsonder op de Add-onbeheerder. Toegevoegd na 7 minuten: En wat je nog moet weten is dat die Titelbalk te verwijderen en weer terug te zetten is. Dat gaat via het Aanpasmenu, met de drie streepjes rechtsboven of door met de rechtermuisknop in een leeg stuk bovenruimte te klikken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100