Kan je voorkomen dat MS Word een woord wilt verbeteren?

Ik gebruik vaak het woord "content", dit woord staat in de woordenlijst in Word, maar tijdens een spellingcontrole stelt Word altijd voor om dit te veranderen naar tevreden. Is het mogelijk om de voorkomen dat ik die melding steeds krijg tijdens de spellingcontrole?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt de spellingscontrole uit zetten, dat is de enige oplossing. Want aan de "verbetervoorstellen" kun je niets wijzigen. Of je zou de taal op Engels moeten zetten, maar dan krijg je voor alle Nederlandse woorden andere suggesties...

Woorden in een aangepaste woordenlijst toevoegen, verwijderen of bewerken Open het dialoogvenster Aangepaste woordenlijsten. Werkwijze 1) Selecteer de woordenlijst die u wilt bewerken. Zorg dat u het selectievakje niet uitschakelt. 2) Klik op Woordenlijst bewerken. 3) Ga op een van de volgende manieren te werk: - Als u een woord wilt toevoegen, typt u het woord in het vak Woord(en) en klikt u op Toevoegen. - Als u een woord wilt verwijderen, selecteert u het woord in het vak Woordenlijst en klikt u op Verwijderen. (in jouw geval selekteer je hier dus "content" !) - Als u een woord wilt bewerken, verwijdert u het en voegt u het vervolgens toe met de gewenste spelling. - Als u alle woorden wilt verwijderen, klikt u op Alles verwijderen. Toegevoegd na 2 minuten: Voor het "Open het dialoogvenster Aangepaste woordenlijsten" hierboven, hier de werkwijze: 1) Klik op de Microsoft Office-knop en klik vervolgens op Opties voor Word. 2) Klik op Controle. 3) Klik op Aangepaste woordenlijsten.

Bronnen:
http://office.microsoft.com/nl-nl/word-hel...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100