Hoe raak ik die irritante popups kwijt?

Als ik bijvoorbeeld op startpagina sta en ik klik op de telegraaf dan krijg ik een hele andere site met reclame die moet ik dan wegklikken en opnieuw de telegraaf aanklikken en soms zonder dat ik iets doe komt er opeens een nieuwe reclame site tevoorschijn, dit is erg irritant, ik heb mijn computer al gescand met een adware-programma...maar helpt niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Installeer gratis Adblock Plus en je hebt er hopelijk geen last meer van. https://adblockplus.org

Je browser is besmet met malware. Je hebt al geprobeerd met een adware programma, dus het is blijkbaar van een hardnekkig moeilijk te verwijderen type. Als je het niet weg krijgt met bijvoorbeeld MalwareBytes probeer dan het te verwijderen met ADWCleaner http://general-changelog-team.fr/fr/downloads/viewdownload/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner of met Junkware Removal tool. Scan na verwijderen van de malware je pc ook op virussen. Gebruik verder altijd de Windows firewall op je pc.

Bronnen:
http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads...
http://www.malwarebytes.org/products/malwa...
http://www.testgoed.nl/gratis-virusscanner

Waarschijnlijk heb je plug-ins op je pc. Probeer deze te verwijderen en installeer opnieuw de plug-ins van je browser die je ECHT nodig hebt. Voor het beste resultaat is het ook aangeraden om je browser te herinstalleren als dit kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100