hoe kan ik op google chrome met tweee gebruikersnaam inloggen?

ik heb twee inlognamen op google chrome. ik heb GC even gedeinstalleerd omdat het zeer traag was. na herinstallatie krijg ik de gegevens van het tweede account, onder die naam kan ik dus inloggen. maar als ik andere gebruikersnaam en wachtwoord invoer, blijf ik ingelogd op onder de eerste naam. wie helpt mij van dit probleem af (ik heb dat andere account heel hard nodig nu

Toegevoegd na 53 minuten:
het antwoord van captahovac bevalt me wel (goed uitgelegd ook). ik wilde geen koppeling mar misschien heb ik die wel gemaakt. als ik naar instellingen ga zie ik alleen de tweede gebruikersnaam, wil ik ander toevoegen dan via uitloggen en inloggen als andere gebruiker, dan blijf ik bij het tweede account terugkomen.
synchronisatie opties zie ik niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kijk even onder de instellingen van google chrome ik vermoed dat daar beide account gekoppeld staan wellicht kun je 1 van de 2 gebruikers los koppelen ? kijk ook even bij synchronisate opties daarna weer inloggen ? het is en blijft lastig met chrome om zaken te scheiden Handig kan zijn een extra windows gebruikers account te maken ? dan kun je de zaken scheiden maar nadeel is wel weer dat er dan niets wordt uitgewisseld maar wellicht is dat wel je bedoeling ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100