hoe synchroniseer je bestanden op je pc met die op google drive?

ik heb onlangs een boel bestanden weggezet op google drive (in de cloud heet dat geloof ik). maar ik zie dat deze niet automatisch synchroniseren. maar ik zie ook niet hoe dat handmatig kan. wie helpt?

Toegevoegd na 6 dagen:
ik heb het allemaal gedaan zoals de eerste beantwoorder heeft gesuggereerd. ik heb die extra map op de pc en ik ben erin geslaagd (weet alleen niet hoe) om de gegevens over te brengen naar google dirve. Maar sindsdien vindt geen synchronisatie meer plaats.

Weet jij het antwoord?

/2500

Om de bestanden op je Google Drive te synchroniseren met je PC, moet je de Google Drive-applicatie op je PC installeren. Dit programma kun je downloaden van de startpagina van je Google Drive (Link 'Drive voor PC downloaden'). Wanneer je dit geïnstalleerd hebt, krijg je op je PC een map 'Google Drive' erbij. In het programma kun je aangeven welke mappen je gesynchroniseerd wilt hebben (standaard je hele Google Drive). Deze komen vervolgens terecht in deze map. Je kunt nu dus met deze lokale kopie werken. Wanneer je een bestand wijzigt, wordt de gewijzigde versie weer gesynchroniseerd met Google Drive (online).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100