Hoe kan ik in Word snel twee rijen woorden op 1 A4 pagina krijgen die ik al in Word heb staan?

Ik krijg voor de dyslexiebehandeling van mijn zoon regelmatig een hele rij woordjes die hij snel moet oplezen. Ik wil ze op 1 a4 formaat in beeld hebben (printen hoeft nog niet eens) maar hoe krijg ik die lange rij naast elkaar op 1 pagina zonder dat ik elk woordje moet gaan kopiëren en plakken en de tab moet gebruiken?

Ik wil dus van:

water
huis
tafel
kast
koken
pasta
onweer
stoel

naar:

water koken
huis pasta
tafel onweer
kast stoel

zonder over te typen of per woordje te knippen en plakken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klik in het Lint op Pagina (derde van links; het kan zijn dat dit in de Nederlandse versie net iets anders heet (ik heb hier de Engelse versie), maar het zal lijken op Pagina). Klik dan in het Lint op Kolommen, en kies voor twee kolommen. Zet nu de cursor aan de linkerkant van het eerste woord dat je in de rechter kolom wilt hebben. Klik in het Lint op Breaks (ik weet niet hoe dat in het Nederlands heet; het staat direct rechts van Kolommen), en kies voor een kolom-"break". Alle woorden vanaf het woord waar de cursor stond, staan nu in de rechter kolom.  

Helemaal aan het begin van je document gaan staan. Op kolommen drukken (bovenaan op taakbalk zie je pictogram met 2rijen). Dan toch datgene wat je in het rechterrijtje wilt hebben kopiëren -> kolom rechterzijde -> plakken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100