Ik heb een legale versie van Vista op mijn laptop die ik vorig jaar heb geactiveerd en nu moet ik hem weer activeren

Ik vind dat raar ik heb hem toch al geactiveerd

Weet jij het antwoord?

/2500

dat is inderdaad vreemd, tenzij je er veel nieuwe onderdelen in hebt gezet. Gewoon opnieuw activeren, lukt dit niet dan kun je contact opnemen met microsoft in Amsterdam die helpen je verder.

Als iets in de harware configuratie hebt veranderd dan wil dit wel eens worden gezien als een nieuwe pc Bijvoorbeeld Een videokaart,... het is wat vreemd maar in sommige gevallen wordt dat gezien als een nieuwe pc waar het zeker mee gebeurd is als je er een nieuwe cpu inzet of zeg maar een nieuw moederbord. dat is in principe echt een nieuwe pc. met meer geheugen of ander geluidskaart of netwerk kaart gebeurd dit in principe niet Wat ook kan is dat vista op een ander pc is gezet en daar geactiveerd maar dat lijkt me sterk

Je kan ook Linux installeren, dan hoef je niet meer te activeren of zelfs te betalen en je virus scanner kan je ook meteen weggooien... Hier de beste Linuxen op een rijtje voor de liefhebbers. http://mandriva.org (stabiel, uitgebreid, gemakkelijk) http://opensuse.org (stabiel, zeer uitgebreid, vrij gemakkelijk) http://ubuntu-nl.org (stabiel, vrij simpel, zeer goede documentatie en hulp fora, de gezelligste gemeenschap) http://www.pardus-linux.nl/ (zeer gemakkelijk, perfect voor beginners) Krijg je het niet zelf geinstalleerd (zeer onwaarschijnlijk!!!!) dan kan je via http://ubuntu-nl.org wel iemand vinden bij jou in de buurt die je daar graag gratis bij komt helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100