Waar vind ik de programma's van de taakbalk?

De programma's die ik op het buroblad heb staan tref ik aan in de map c:\users\\desktop. Dat is handig, want als ik mijn systeem opnieuw ga installeren kopieer ik deze map eerst even naar een backup. Ik weet dan welke programma's ik opnieuw moet installeren.
Dat zou ik ook willen doen met de programma's op de taakbalk, maar weet niet waar die staan.

Toegevoegd na 10 uur:
Uit de hieronderstaande antwoorden blijkt dat ik kennelijk de vraag verkeerd heb gesteld, of dat jullie niet begrijpen wat ik bedoel. Ik zeg toch duidelijk dat ik eenzelfde resultaat wil als bij het buroblad. In de betreffende map ''...\DESKTOP'' staan toch ook geen programma's! Daar staan de links en eventuele mappen met links (bij mij inmiddels meer dan 200 programma's). Het gaat mij er om dat ik een kort overzcht heb van de programma's die ik, sinds de laatste installatie, op mijn PC heb geïnstalleerd. Ik weet écht wel waar ik de programma's zelf kan vinden, maar ik wil gewoon de map weten waar de URL's staan van de programma's die ik aan de taakbalk heb vastgemaakt!
Ik hoop dat het nu een beetje duidelijker is geworden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de items in de system tray bedoelt dan kun je "Start > Uitvoeren" of "Start > Bestanden en programma's zoeken (Tekstbox onderin)" doen en dan typen : "msconfig". Dan ga je naar het tabblad opstarten. Daar vindt je, onder meer, je programma's die worden opgestart in de system tray. De system tray zijn je icoontjes die bij je klok staan. Even een offtopic tip: Je kunt ook gewoon even de programma naam op een briefje schrijven. Zoveel zijn het er vaak niet die je nog weer opnieuw wil installeren.

Deze programma's kunnen overal staan; in de map programs x86, programs x64, de Windows map etc. Als je wilt weten waar ze staan kan je met rechts op het pictogram klikken en voor eigenschappen kiezen. Hier zie je dan het doel staan; dat is de locatie van het achterliggende programma. Dit is echter meer werk dan de namen even opschrijven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100