Verwijderde items Microsoft Outlook 2007 terug te halen?

Ik weet dat in oudere versies van Outlook een mogelijkheid bestomd om verwijderde items terug te halen via de optie 'restore deleted items' of iets in die trant. Is dit in Microsoft Outlook 2007 ook nog mogelijk en zo ja hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat gaat alleen werken als je verbonden bent met een Exchange-server. Op je werk of zo. Bij andere mailservers werkt deze optie niet.

Je zou eens kunnen proberen de tool "scanpst" te gebruiken. Meer info en handleiding op de site (zie bron). Dit is een manier om toch de reeds verwijderde items terug te halen. Het duurt een tijdje maar dan heb je ook wat. De uitleg bestaat uit twee delen, onder de reclame staat een tweede deel. "Hoewel voor dergelijke specifieke hersteloperaties van het Outlook-archief eigenlijk alleen commerciële tools beschikbaar zijn, bestaat er ook een gratis methode! De met Outlook meegeleverde hersteltool SCANPST (gemaakt voor het herstellen van een beschadigd PST-bestand) kan namelijk via een omweg ook worden toegepast bij het terughalen van per ongeluk verwijderde e-mail. ETC...."

Bronnen:
http://www.schoonepc.nl/tools/outlookpsthe...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100