Mijn windows 7 64 is erg traag. Is er een program waarbij ik kan zien welk program dit veroorzaakt?

Ik wil graag weten welk program dat is en of ik het kan verwijderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een dergelijk programma is Registry Mechanic, deze speurt op je PC naar fouten en dergelijken. Tevens verschoont hij o.a. het register van de PC. Het probleem is dat dit geen gratis software is. Wat je kunt proberen is je PC te defragmenteren (via systeem werkset). Het is namelijk zo dat je PC na verloop van tijd langzamer wordt, omdat deze stukjes van bestanden op steeds meer verschillende locaties opslaat. Het kost dus tijd om al deze stukjes bij elkaar te vinden en op elkaar aan te sluiten. Het defragmenteren houdt in feite in dat de stukjes bestanden weer op de juiste plek worden gezet. De computer hoeft dan dus minder goed zijn best te doen om deze stukjes te vinden. Defragmenteren is volledig veilig en is zelfs gewoon een standaard functie op je PC.

Bronnen:
http://www.schoonepc.nl/optim/defrag.html

je kunt ook even taakbeheer starten via ctr alt del en kijken welke processen actief zijn en hoeveel geheugen dit gebruikt, je kunt dan evt het proces beeindigen en kijken of dit enig soelaas biedt

Begin maar eens met Crtl+Alt+Delete :) en start de taskmanager (taakbeheer starten) bij het tabblad processen kan je zien welke processen er draaien en hoeveel geheugen deze in beslag nemen. Misschien kan je daar al wat vinden ;) Mocht je hier geen bal verstand van hebben dan kan je nog altijd het volgende doen: Doe een maleware/virus scan met het gratis programma malewarebytes (http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html) Verschoon je computer met het gratis programma Ccleaner (http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html) Mocht dit niks verhelpen en je hebt weinig verstand van computers ga dan met je computer/laptop langs bij de lokale computer reparateur (bijv. MyCom)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100