Met welk GOED gratis programma verwijder ik ongewenste troep (spyware, adware, malware) van mijn computer?

Toegevoegd na 37 seconden:
Graag een programma die zeer goed en bij veel mensen bekend is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat mij betreft gaat er niets boven Hitman Pro.

Bronnen:
http://www.surfright.nl/nl/products

ik gebruik ccleaner icm met avira, allebei gratis en het werkt vooralsnog goed. ccleaner (schoonmaak) http://www.piriform.com/ccleaner avira (antivirus) http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

Persoonlijk ben ik niet zo weg van Hitman. Je leest ook best vaak op forums dat het schade aan je systeem KAN veroorzaken. Voor elk probleem als malwaren vrus etc. heb je een eigen 'beste' programma. Voor malware vind ik dat bv Malwarebytes, voor spyware vind ik Spybot s&d prima werken. Voor virussen heb ik een tijd Avg gebruikt en ook Avast. Tegenwoordig pak ik hiervoor Microsoft security essentials en het lijkt ook prima te werken. Je kunt je afvragen of gratis altijd goed is. De bedrijven die het ontwikkelen doen dit om geld mee te verdienen, dat is moeilijk als je het ook gratis ter beschikking stelt.

Ikzelf gebruik SUPERantispyware. Dat bevalt mij uitstekend. Ik gebruik het op 2 computers, op die van mij en op die van mijn vriend. Hij dacht zelf dat hij alles verwijderd had tot ik dat progje er even op losliet .... wat er toen nog tevoorschijn kwam .... LOL. Suc6 met je keuze.

http://www.malwarebytes.nl/ die heeft heel veel gered van mijn pc, en als je die wilt activeren.. heb ik wel een key voor je over zodat je hem volledig hebt, mail je maar even naar: Tranceboxfm_met_dj_branco AT hotmail punt com

Bronnen:
adware
Geef antwoord op de vraag Met welk GOED...
malware) van mijn computer?""

Een goede virusscanner is: Microsoft security essentials. Deze virusscanner scoort over het algemeen goed, en is goed genoeg voor een thuisgebruiker. Verder is zijn Avast! en AVG bekende virusscanners. Naast je vaste virusscanner kan je ook malwarebytes gebruiken. Deze virusscanner bied geen realtime bescherming. Dit houdt in als een virus komt dat die dan niet inspringt. Maar als je hem scant, dan zoekt die wel. Het kan dus goed mogelijk zijn dat deze virusscanner wel een malware vind en je vaste niet. Ook heeft ING een 'niet vaste' virusscanner.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100