Bestaat er een online agenda met reserveringsmogelijkheid?

Ik zit in het bestuur van een vereniging, en het beheer van de vergaderruimte loopt niet altijd soepel. Er hangt nu een white-board agenda aan de muur, waarop je kunt noteren wanneer je de ruimte nodig hebt. Maar het is al een paar keer gebeurd dat iemand anders je reservering gewoon uitveegt, en zijn eigen reservering noteert. Dit moet dus anders.

Wat we nu zoeken is een online agenda, waarvoor je ingelogd moet zijn. En wanneer je een reservering wilt maken, moet die bevestigd worden door de beheerder. Pas na bevestiging van de beheerder, wordt je reservering definitief en is niet meer te verwijderen/aan te passen - tenzij op je eigen verzoek, en dan alleen door de beheerder.

Niet alleen de vergaderruimte, maar dus ook de online agenda moet beheerd kunnen worden door 1 beheerder.
Bestaat er zoiets?

P.S. ik weet niet precies onder welke categorie dit hoort, vandaar gekozen voor deze.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk eens naar de google agenda en zorg dat mensen het wel kunnen zien maar niet er in kunnen werken: https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=cl&passive=1209600&continue=http://www.google.com/calendar/render?hl%3Dnl&followup=http://www.google.com/calendar/render?hl%3Dnl&hl=nl&scc=1 Of wel dat ze er in kunnen werken maar dat er pas na een bevestiging van de beheerder de afspraak definitief staat. De beheerder kan er dan ook een teken aan geven, of een kleurtje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100