Is er een mogelijkheid om excel te laten doorzoeken in de opvolgende regels nadat er een unieke waarde gevonden is met verticaal zoeken?

Beste

Ik ben een excel document aan het maken waarin de administratie voor meerdere projecten door meerdere personen gedaan kan worden. Hierbij heb ik een tweede tabblad gemaakt waarin men de projectnaam kan aanklikken. Nou zou ik graag alle activiteit omschrijvingen van dit project uit tabblad 1 onder elkaar zetten. Oftewel verticaal zoeken op de project naam. Hierbij lukt het om de eerste activiteitsomschrijving weer te geven. Maar de omschrijvingen die hierna staan komen niet naarvoren ik zie dan heel de tijd de eerste omschrijving.

Heeft iemand hier een oplossing voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan waarschijnlijk een filter op blad1 gebruiken om het gewenste effect te krijgen. Bij Excel 2000 zit dat in het Menu / Data / Filter / Autofilter. Als je dan op een kolomkop gaat staan, dan zie ja daar een klein pijltje staan. Als je daar op klikt krijg je een lijst met alle mogelijke waarden uit de daar onder staande tabel. Daarin klik je dan op het item wat je wilt hebben en dan worden alle overige records verborgen. Het klinkt hier lastiger dan het is, gewoon even proberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100