Ik krijg windows XP niet meer 'draaiende' wie kan mij helpen?

Om het wat duidelijker te maken zal ik het als volgt zeggen: De persoon die hier zijn probleem uitlegt:
http://forum.fok.nl/topic/1029487
Dat probleem heb ik ook.

Daarnaast heb ik alle antwoorden die hij kreeg, zelf ook geprobeerd, maar helaas!

Ik blijf steeds weer op het zelfde menu uitkomen! Ik kom niet verder.
wie weet wat ik kan doen?
Het uiterste is dat ik weer naar de winkel moet, maar kan ik dit zelf nog oplossen?

-------->>>> !!!!!!

En zo NIET:

Wil ik graag opnieuw windows XP Home Edition installeren op de zelfde schijf/partitie(?). Maar hij geeft aan dat daar al één op staat en dat het niet verstandig is om 2 op één schijf/partitie te zetten. Dat geloof ik best, maar hoe kan ik dan zorgen dat er maar 1 op staat?

Ik heb geen belangrijke documenten die ik wel bewaren. Ik wil gewoon windows XP Home Edition erop nieuw op zetten!

Wie o Wie kan mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In eerste instantie dien je de pc op te starten in Veilige Modus. Je kunt dit doen door tijdens het opstarten de Delete knop ingedrukt te houden. In het scherm wat zich dan opent wordt je gevraagd wat je wilt. Kies voor Veilige modus en druk op Enter. In de Veilge modus kun je een kopie van je Documenten maken. Daarna probeer je in de Veilige modus een Systeemherstel uit te voeren. Als dit alles gelukt is start je de pc opnieuw op en kijkt of je probleem opgelost is. Zo niet, dan dien je Windows XP opnieuw te installeren. Als het de eerste keer is dat je Windows XP opnieuw installeert, dien je een goede handleiding te hebben. Surf op de pc van een vriend even naar http://www.valkarts.nl/windowsxpinstallatie/index.html en print deze handleiding uit. Belangrijk is dat, nadat je de installatie-cd hebt geplaatst, je de pc op nieuw opstart. Dit kan via Start>Uitschakelen>Opnieuw Opstarten. Succes Toegevoegd na 1 uur: Laats werd mijn hulp ingeroepen voor een soortgelijke klacht. Na alles geprobeert te hebben bleek het aan het moederbord te liggen En ja, dan houdt alles op.

Gewoon eerst de hele schijf formatteren en dan pas installen

Probeer eens systeem herstel te doen. Meestal zijn de problemen gelijk weer opgelost. Succes.!

Ik raad je dan aan een verse installatie als je er toch geen belangrijke dingen op hebt staan en het scheelt je weer tijd. Als je de CD van XP erin doet moet je in de BIOS bij het boot gedeelte op cd-rom zetten, dan start hij opnieuw op. Je komt nu in een menu waar al een windows-gedeelte is geïnstalleerd kies dan formatteren en daar kan je de nieuwe versie erop erop zetten en installeren die hap. Ik zelf gebruik de pc meer als terminal en sla daar geen documenten foto's of dergelijke op zodat ik altijd makkelijk een verse installatie kan doen.

Ik denk dat dit een uitstekende mogelijkheid is om W7 te installeren of, als je de pc toch niet voor alleleid prodramma's gebruikt om over te gaan op linux. Aan de andere kant heb ik 'ergens' in mijn archief een instructie liggen hoe je dit geval moet oplossen, d.w.z. hoe je XP kan dwingen toch te installeren. Dit probleem is door miljoenen mensen ervaren. Windows is een Kut product helaas. Toegevoegd na 1 minuut: D.w.z. bij windows zitten hun commerciele overwegingen de gebruiker behoorlijk in de weg.

neem maar ff contact op met me dan zal ik je volledig uit de brand helpen. tbmcleaning@gmail.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100