ik heb een gejailbreakte Iphone 3gs die ik via itunes heb geupdate , nu kan ik mijn Iphone niet meer activeren kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Even je Iphone restarten. Aan/uit button ingedrukt houden. Na 10 sec. de home button indrukken. Na 20 sec. los laten beide tegelijk. Toegevoegd na 1 minuut: In die 20 sec. moet je het witte appeltje zien. Zodra je die ziet is het gelukt en zal de Iphone opnieuw opstarten.

dit zijn de nadelen van jailbreaken doe dit dus niet of koop nooit een gejailbreakte iphone meestal doet hij het dan niet meer en heb je er niks meer aan je kan altijd nog proberen hem opnieuw op te starten maar als dit niet lukt heb je pech meestal help maken ook niet omdat hij toch al gejailbreakt is

Breng de Iphone weer naar iemand die hem kan resetten. Itunes heeft je Iphone weer teruggezet, met gevolg dat hij het niet meer doet. Hij zal het zeker weer gaan doen, maar hang 'm nooit meer aan de computer. Gevolg van het jailbreaken is dat je geen signaal meer hoort bij bijvoorbeeld What'sapp, Wordfeud en Fiber. je moet die app dus aanzetten. Is wel lekker rustig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100