Hoe kan ik een pdf-bestand volledig lezen?

Ik heb vanmiddag via email een behoorlijk belangrijke brief van mijn advocaat ontvangen. Dit is een pdf-bestand. Echter, als ik de brief wil openen kan ik hem niet volledig lezen. Als ik onderaan bladzijde 1 ben gaat ie automatisch naar blad 2 en kan ik dus met geen mogelijkheid de rest van blad 1 lezen terwijl daar wel tekst staat, dit kan ik zien aan het feit dat zinnen abrupt worden afgebroken. Kopieren naar een Word-bestand lukt ook niet. Hoe kan ik dit nou dan volledig op scherm krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zorg in elk geval dat je de nieuwste versie van Acrobat Reader op je computer hebt staan. Update je versie eventueel via http://get.adobe.com/nl/reader/ Bovenaan in de balk zie je dan uit hoeveel pagina's het document bestaat. Als je dan bij 3 pagina's van 1/3 de 1 wijzigt in een 2 en daarna 3, kan je alles lezen. Succes!

Met een PDF reader van acrobat. Gratis te downloaden http://www.adobe-reader.nl/ Toegevoegd na 1 minuut: Of probeer de pagina iets uit te zoomen naar bv 75% of 50%

Bronnen:
http://www.adobe-reader.nl/

Ga in je PDF-reader naar: Beeld --> Pagina-weergave. vink aan: ''één pagina, doorlopend'', de tweede van boven. Als dat niet lukt kan je altijd nog proberen uit te zoomen. dit doe je door een ander getal in te geven in de bovenste werkbalk bij %. hoi

Bij de meeste PDF-lezers werkt het het makkelijkst door Control-0, Control-1, Control-2 of Control-3 in te toetsen. Dit zijn verschillende inzoomniveaus. Probeer zelf welk voor jou het beste resultaat geeft. Toegevoegd na 1 minuut: Oh, en zorg dat je leesvenster (je "window") niet buiten je beeldscherm valt. Dit kun je bereiken door ergens midden op de titelbalk te dubbelklikken. Als het leesvenster daar juist kleiner van wordt, nogmaals dubbelklikken op de titelbalk.

Als d'r echt niet uitkomt en het is zo'n belangrijke advocaten brief ... Dan kun je hem natuurlijk ook gewoon uitprinten. Of denk ik nu te simpel?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100