Ik wil graag oude spellen spelen maar hoe??

Ik wil graag een oud spelletje lego rock raiders spelen.
Ik heb al compiteitsmodus uitgevoerd, maar als je dan op programma opstarten klikt, word het scherm eventje zwart (hij is dus aan het opstarten) maar gelijk daarna pringt hij weer naar het bureablad, er is verder geen foutmelding.

Nu heb ik op de microsoft site gekeken en ik zag daar xp modus staan. maar het blijkt alleen voor windows 7 profesional te zijn. (Ik heb windows 7 home 64 bit), maar als ik dan aan klik dat ik zogenaamt windows 7 pro heb kan ik het zo downloaden. Maar nou is mijn vraag werkt dat?? als ik het zou downloaden en instaleren??

of hebben jullie misschien een andere oplossing??
Ik zou er heel erg blij mee zijn als ik een antwoord zou krijgen.

alvast bedankt, gr bart

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

volgens mij is het wel gewoon een deel van windows 7 home premium, bij mij in elk geval wel: klik met rechter muisknop op het .exe bestandje van lego rock raiders. klik dan op eigenschappen ga naar het tabje compatibiliteit vink: dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor: aan en selecteer daarna, windows 98 ofzo, daarin zou hij zeker moeten werken. en klik dan op toepassen. ga ze maar gewoon allemaal af tot je een modus hebt die werkt. veel succes ps. rock raiders is een geweldig spel, ik heb het vrij lang gespeeld, goede tijden, goede tijden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100