Als je een film download, dan krijg je meestal een AVI. bestand. Naar welk bestand moet ik dit converteren om op een gewone dvd speler te bekijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou het programma ConvertXtoDVD gebruiken daar kun je alles mee ook menu's enzo inbrengen en deze zet het zo om dat een dvdspeler het kan afspelen

In principe hoef je er niets aan te doen als het bestand goed is.Gewoon rechtstreeks met NERO als dvd op een dvd schijf branden.

de meeste dvd spelers van 2 jaar oud of jonger spelen avi en divx bestanden af..... en doet jou dvd speler dan niet, koop dan een hele goedkope erbij, voor 30 euro , heb je tegenwoordig een dvd speler die deze bestanden afspeelt en een usb aansluiting heeft, dus hoef je ook niets meer te branden...

Ik heb hier een heel handig programma voor. Download even utorrent en je kunt hem hier downloaden: http://thepiratebay.org/torrent/3677083/Xilisoft_avi_to_DVD_converter_v3.0.26___keygen Verander niets aan de instellingen, gewoon programma opstarten, dvd erin doen (of eerst de dvd erin, klik op add video files, en dan op start burning. Als het je niet lukt, stuur me dan maar een berichtje, dan kunnen we het samen doen. Ik hoop dat het je zo al lukt!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100