welke internet browser is het best?

met het beste bedoel ik:

laat als snelst de pagina´s
is het overzichtelijkst
heeft een goed download programma

deze browser moet ook compatibel zijn met LINUX

Weet jij het antwoord?

/2500

Mozilla Firefox komt bij heel veel tests als beste uit de bus. Toegevoegd na 1 minuut: En ik ben ook ervaringsdeskundige: Ik gebruik Firefox en ben er al heel lang érg tevreden mee!

Snelheid hangt ook af van je egen computer en van je verbinding. Ik surf het liefst met Firefox als ik met de windhoos PC werk, en met Safari voor mijn Appeltje. Allebei snel en probreemloos. Volgens mij kan je Firefox met Linux gebruiken. Safari, weet ik niet.

FireFox... Door de plugins het meest aan te passen... Klein en snel... Zeer goed... Internet explorer wil ik nooit meer... En is er ook in Linux...

Behalve de al eerder genoemde browsers heb ik goeie ervarig met Google Chrome.

Ik ben heel tevreden over vuurvosje. maar ieder z'n meug.

safari

Zonder twijfel Firefox: Snel en duidelijk.

Ik denk Google Chrome. Compatibel met Linux, heel erg snel en redelijk overzichtelijk. Het enige minpunt is dat je er verder niet veel mee kan doen, maar dit vind ik ook niet nodig voor een browser eigenlijk.

mijn voorkeur gaat uit naar Google Chrome. IE is zoooo langzaam bij mij, Firefox kan ik t maar niet mee vinden en Chrome is gewoon hartstikke snel en overzichtelijk. Download ook snel, ik ben er blij mee.

Ik heb IE8, Firefox en Chrome, omdat ik voor mijn werk moet kijken hoe websites er in de verschillende browsers eruit zien. Chrome is echter mijn standaard browser.

Ik gebruik mozilla firefox 3.5 silent special edition.

Apple safari

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100