Hoe kan je het weergeven van tipteksten in Internet Explorer uitzetten?

Ik maak e-learning materiaal, waarbij o.a. acties in schermen worden opgenomen om simulaties te maken onder andere voor Oracle JD Edwards Enterprise One. Dit is een webapplicatie.

Ik ben benieuwd of er een optie is die er voor zorgt dat tipteksten (als je met je muis over een link of afbeelding gaat) niet worden getoond.

Ik heb aan Oracle gevraagd of ze dit in de software kunnen regelen, maar ben benieuwd of dit ook gewoon kan in Internet Explorer in het algemeen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Som, met de aanpassing vermeld in bijgaande link zou het moeten lukken, maar garantie durf ik niet te geven.

Bronnen:
http://www.theeldergeek.com/tool_tip_displays.htm

Kort door de bocht zou je in de werkelijke broncodes (CSS?) de ballonactie weg kunnen halen. Met het TITLE attribuut kan een titel gegeven worden aan een element. Door een browser kan deze bijvoorbeeld weergegeven worden in de vorm van een tooltip. Vooral bij hyperlinks en objecten kan dat een nuttige toepassing zijn. De opbouw is: TITLE="waarde" Het TITLE attribuut kan toegevoegd worden aan alle elementen uit HTML 4.0, behalve aan BASE, BASEFONT, HEAD, HTML, META, PARAM, SCRIPT en TITLE. Wanneer het TITLE attribuut toegevoegd wordt aan het STYLE element, dan geeft het een naam aan het gedefinieerde stylesheet. Dat maakt het de gebruiker mogelijk te kiezen uit meerdere door de auteur gemaakte stijlen. Bij het LINK element kan het TITLE attribuut ook voor dit doel gebruikt worden. De weergave als tooltip wordt ondersteund door Microsoft Internet Explorer vanaf versie 4.0, Mozilla, Netscape Navigator vanaf versie 6.0 en Opera vanaf versie 5.0. Toegevoegd na 2 uur: Ook in internetopties kan je je persoonlijke stylesheet toepassen....zie copy/ paste 2

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Cascading_Sty...
http://www.handleidinghtml.nl/html/element...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100