Waarom wordt ik gekickt in Call of Duty 2 Multiplayer?

Hallo,

Ik heb Call of Duty 2 Multiplayer en wordt steeds door punkbuster gekickt uit elke server. Ik heb Windows 7 Ultimate 64-bit. Als je nog meer systeeminformatie wilt, moet je het even zeggen. Ik heb trouwens wel wat verstand van computers...!

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk heb je hack/cheat software op je PC of andere dingen gedaan die niet mogen. Verwijder die software en misschien werkt het weer.

Heey. Het kan zijn dat je cheats gebruikt/hebt gebruikt. Of je hebt een cracked copy van COD2. Punkbuster is een Programma die draait zodra je de game start. Het checkt al je lopende processen. En ik denk dat een van je processen een crackapplicatie is die je eerder hebt gebruikt. Als je zelf nog nooit CHEATS, Cracks of Keygens hebt gebruikt en je hebt een legale kopie van de game dan zou ik contact opnemen met de klantenservice.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/PunkBuster

Wat ook nog wel eens wil helpen is je Punkbuster updaten op evenbalance.com

Bronnen:
http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

PunkBuster is een programma om het gebruik van cheats in computerspellen tegen te gaan. Elke speler moet dit programma draaien als hij op een server wil spelen waarop PunkBuster actief is. Draait er wel punkbuster op jou PC tijdens het spelen van COD 2? Als dat niet zo is, is dat de oorzaak. Punkbuster "ziet" dat jij het niet draait en weet op deze manier dus niet of jij wél of niet cheat. Daarom gooit hij je er vanaf!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/PunkBuster

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100