Kan deze crash door photoshop komen?

Ik heb een gewone acer computer. Sinds 2 dagen start hij niet meer op. Hij geeft een melding over een boot cd. Die heb ik er nu in gedaan en ik geloof dat hij weer gaat werken. Ik heb weinig verstand van de details over de computer. Het is geen erg sterke computer, gewoon om op te werken, internetten en soms spelletjes op te spelen(ik weet het, erg vage beschrijving). Kan dit komen omdat het programma photoshop Cs5 (gratis demoversie) te groot is of zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is zeer wel mogelijk daar deze software wel erg veel geheugen gebruikt met Photoshop Extended Photoshop® CS5 Extended Illustrator Illustrator® CS5 InDesign InDesign® CS5.5 Dreamweaver Dreamweaver® CS5.5 Flash Professional Flash® Professional CS5.5 Flash Catalyst CS5 Flash Catalyst CS5. Fireworks Fireworks CS5 Acrobat Pro Acrobat® X Pro Bridge Bridge CS5 Device Central Device Central CS5.5 Media Encoder Media Encoder CS5.5 Eerst eens proberen door CS5 te verwijderen, en kijken hoe de computer nu werkt .U kunt het altijd weer downloaden. Uw software deactiveren Zorg dat u een internetverbinding hebt op de computer waarop u de software geïnstalleerd hebt. Selecteer Deactiveren in het Help-menu van het product dat u wilt deactiveren. Selecteer vervolgens Permanent deactiveren. groet

Het is mogelijk als daardoor de schijf te vol is en er geen ruimte meer over is... Maar, erg waarschijnlijk is het niet. Voor de zekerheid photoshop eraf gooien en je weet hte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100