Hoe krijg ik een trema boven de letter e met word 2007?

gebruik maken van de nederlandse versie.

Toegevoegd na 6 minuten:
Dank jullie wel voor jullie antwoorden maar helaas werkt er geen. @ pleeun dat tekentje van jou waar staat deze op het toetsenbord?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het helemaal niet lukt kan je ook nog gewoon invoegen en dan symbool.

Shift+' en dan de e, of Alt+0235. Toegevoegd na 5 minuten: Of, zoals Bliets zegt, alt + 137

Shift + de '' knop + de 'e' = ë Toegevoegd na 1 uur: De toets waarmee je hoge komma's plaatst, bij de enter in de buurt.

In de link hieronder kan je elk diakritisch teken (dingen met een streepje of puntjes enzo) opzoeken, en overal voor de truc met ALT uitvoeren. Je houdt ALT (knop op je toetsenbord) ingedrukt en dan tik je de code. Wat ik zelf doe is vaak gewoon copieren en plakken, dat vind ik nog makkelijker.

shift " ë dus shift en aanhalingsteken tegelijk intoetsen en daarna de e

je drukt eerst op shift, daarna tegelijk op '' en de letter e. als het niet lukt kijk dan bij symbolen-> latijns alfabet.

ten eerste, kun je een lijst met alle symbolen terugvinden in word. wat je moet doen om een trema te krijgen: 1. Shift 2. " (links van de enter knop) 3. je letter, nu de E ëËëëëëëëëËËË genoeg dus! Hou alles wel ingedrukt! groetjes van Gavin

http://www.dummies.com/how-to/content/word-2007-shortcuts-for-inserting-accents-and-symb.html Crtrl - shift - : - shift - shift lostlaten! (anders krijg je een grote letter) - e

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100