Mijn Microsoft word, geeft geen typ fouten aan. Hoe kan ik dat instellen?

Je weet wel van die rode ribbels onder je woord als je, je word verkeerd hebt geschreven. Het is handig omdat ik veel moet schrijven. Maar mijn word is ook nog eens engels, dus ik weet toch echt niet hoe ik dat kan instellen.. Kan iemand me helpen, en zeggen hoe dat moet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het simpele antwoord is: meer typefouten maken:-). Waarschijnlijk ben je daar echter niet mee geholpen. Klik op de office knop links bovenin; de grote knop. Helemaal rechts onderin staat "opties voor Word". Klik hierop en klik op de knop controle ( derde van boven in de NL versie). Ik ken de engelse omschrijvingen niet, maar zie de afbeelding voor de optie om spellingcontrole in te schakelen. Suc6 Toegevoegd na 1 minuut: ps. dit is word 2007

Onder extra-->Taal instellen. Toegevoegd na 1 minuut: En je kunt ook de autocorrectieopties instellen; ik heb nog Outlook 2003.

In Word 2000 (Nederlandse versie) doe je dat als volgt. Ga naar Menu / Extra /Opties /Tabblad spelling en grammatica, en vink daar het vakje “spellingcontrole tijdens het typen” aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100