Hoe komt het dat ik niet meer op msn kan?

Van de ene op de andere dag kan ik me niet meer aanmelden op MSN. Ik krijg dan het venster 'probleem oplossen', maar daaruit blijkt dat mijn internetverbinding en de rest gewoon goed is. Ik heb MSN Plus en Messenger zelf al opnieuw geïnstalleerd, maar ook dit helpt niet, weet iemand wat ik moet doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga naar Start > Uitvoeren, en typ daar; regsvr32 Softpub.dll (en klik OK of druk op Enter) regsvr32 Mssip32.dll (en klik OK of druk op Enter) regsvr32 Initpki.dll (en klik OK of druk op Enter) Bij die laatste even geduld hebben.... Probeer het dan nog eens.

Kunt u wat meer informatie geven over de situatie? Krijgt u een foutmelding te zien op het moment dat u zich probeert aan te melden? Kunt u doorgeven welke Windows versie u gebruikt? Sinds wanneer heeft u dit probleem? Wanneer dit pas recent is, kunt u eventueel een systeemherstel naar eerdere datum uitvoeren. Het is dan wel belangrijk dat u uw computer hersteld naar een datum waarvan u zeker weet dat het probleem toen nog niet aanwezig was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100