splitcam wil geen verbinden met mijn webcam maken, help?

ik downloaden gisteren splitcam, alles werkte goed, geen problemen, toen ik plots dacht dat men computer te vol stond dus ging ik wat verwijderen, ik verwijder perongeluk splitcam. ik dacht geen probleem ik download gewoon opnieuw maar klein probleem nu, hij wil geen verbinding meer maken met mijn webcam. als ik het probeer zegt hij :
er zijn onvoldoende systeembronnen beschikbaar om aan de aanvraag te voldoen.

kan iemand me helpen??

(splitcam = hiermee kan je bv. jezelf in een tekening veranderen ofz.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet het programma splitcam volledig verwijderen dus unistalleren. probeer het dan nog eens opnieuw te installeren. Als dit niet werkt moet je even opnieuw opstarten en kijken of je webcam dan wel verbonden is. Als dit niet zo is dan raad ik je aan om de webcam bestanden te controleren of je die niet per ongeluk hebt verwijderd? Installeer je webcam dan even opnieuw en start je pc of laptop opnieuw op en download dan het programma. Succes

Probeer het nogmaals opnieuw of kijk bij je netwerkinstellingen of je de beveiliging niet per ongeluk hebt veranderd. Het kan gebeuren dat de Firewall de toegang tot het netwerk blokkeert. Mocht dit niet helpen, dan moet je eens kijken bij de instellingen van het programma.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100