wat is een goede youtube-mp3 downloader?

Geen dvdvideosoft, want die is me enorm tegengevallen. de helft van de tijd werkt hij niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Helaas deed DVDVideoSoft het bij mij ook niet meer. Nu gebruik ik VDownloader en dat werkt uitstekend. http://vdownloader.com/get/latest

Wat dacht je van Youtube Downloader? Snel, en overzichtelijk. Je kan er zelfs mee converteren (bestanden omzetten naar mp3, avi etc..) Ik heb er ook meerdere gehad inderdaad, deze is na vele updates toch echt weer de beste :) Check de bron hieronder om meteen te downloaden!

Bronnen:
http://download.cnet.com/YouTube-Downloade...

Inderdaad, meestal wil ik mensen dvdvideosoft aanbevelen. Maar wat ook een goed alternatief is, is www.zamzar.com Je hoeft niks te installeren!! Alles gaat online! Je vult de URL in van het youtubefilmpje, en vult in dat je hem in mp3 wilt hebben. Vul je email adres in, en je ontvangt binnen een paar minuten een email met een link om hem te downloaden in je mailbox. Ook voor converteren van bestanden kan www.zamzar.com erg fijn zijn!

Op de onderstaande website kun je Mp3 downloaden zonder software te installeren! http://www.flv2mp3.com/

Ik gebruik deze site altijd http://www.video2mp3.net/ Je hoeft er niks voor te installeren. Het werkt als volgt: Eerst moet je de link kopiëren van het liedje. Dan ga je naar http://www.video2mp3.net/ Vervolgens plak je de link in het balkje en klik je op convert. Daarna kom je op een pagina en moet je rechts bovenin op continue to your download klikken. Daarna klik je op > > Click here to download your converted file < < Dan heb je het liedje gedownload. Misschien klinkt het een beetje ingewikkeld maar het is best simpel en het duurt ook niet zo lang.

Ik maak vooral gebruik van https://www.snelheidinternet.nl/mp3-downloader/

Bronnen:
https://www.snelheidinternet.nl/mp3-downloader/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100