Simtower spelen op Windows 7 ??

Ik wil graag simtower spelen op Windows 7 Home premium, maar dat kan niet. Is het mogelijk, en zo ja hoe, om dit spel te draaien??

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer het spel eens in compatibiliteitsmodus te draaien. - Rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel -> eigenschappen - Klik bovenaan op het tabblad compatibiliteit - zet een vinkje bij 'dit programma in compatibiliteitsmodus uitvoeren:' - Zet in het vlak daaronder de optie op 'Windows 95' - Druk op ok en probeer het spel weer te starten. Voor veel oude spellen werkt deze methode. Dan zet je ze op een andere Windows, meestal XP, maar voor dit spel kun je beter 95 kiezen denk ik. Mocht dit niet werken, dan kun je proberen met DOSBox.

Dit al wat oudere spel kunt U in een virtuele box spelen en /of onder de Windows XP mode . Op de volgende pagina van Microsoft staat,dat het met Uw Windows Home Premium niet mogelijk is . http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx Ook onder Uw Windows versie in een andere XP schil spelen - compatibiliteit- lukt helaas niet . Spijtig genoeg. " You are not eligible to download Windows XP Mode. You must have Windows 7 Professional, Enterprise, or Ultimate to run Windows XP Mode. To upgrade visit Windows 7 Anytime Upgrade." Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100