Met Welke Software kan ik een CD'tje met MP3'tjes Branden die ook in oudere CD Spelers afspeeld? Windows Media Player en Nero werken niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik gebruik altijd cdburnerxp werkt harstike goed altijd

Bronnen:
http://cdburnerxp.se/

Oudere CD-spelers kunnen geen MP3 bestanden afspelen. Er is geen enkel programma dat de MP3 bestanden wel leesbaar voor een simpele CD-speler kan maken.

De brander maakt een spoor van putjes in de CD. De speler kan dit spoor lezen, en zo ontstaat een stroom van nullen en eentjes. De software in de speler verwerkt deze stroom tot muziek. Een andere zaak is de manier waarom muziek wordt gecodeerd. Dit kan op allerlei manieren. De allereerste manier was cda. Later kwamen manieren die mp3, aac, ogg, wma enz. heten. Een oudere cd-speler begrijpt alleen cda. Wat jij wil, is dus onmogelijk. Wat je wel kan doen, is de mp3 omzetten naar een cda-bestand en dat branden. Je moet dan een muziek-cd maken.

Om Mp3 's te branden kunt U Imgburn gebruiken. Het is zowel Engels als Nl-talig. Houd er rekening mee,dat de al wat oudere cd-spelers niet altijd alles kunnen afspelen. Verder is het verstandig om er 20 op te zetten en als het kan een brand cd van een bekend (groot) merk zoals Verrbatim,TDK of Philips namelijk de "min"versies . Dus -Cd-R óf DVD -RW . OP DVD is de kans aanzienlijk klein,dat het op een oudere DVD speler herkend wordt.Probeer ook op de "langzaamste " snelheid te branden. Dit programma hoeft U niet te converteren,dat wordt door Imgburn al gedaan tijdens het brandproces. http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/ImgBurn+cd+en+dvd+brander Groet:Zoekertje

Het kan wel degelijk met de programma's die je al hebt bij Nero moet je audio cd kiezen op het moment dat je in het keuzescherm komt. Bij Mediaplayer moet je in het menu Audio-CD kiezen. Toegevoegd na 3 minuten: Nero of WMP zullen de MP3's dan converteren naar .WAV zodat elke CD-speler (die gebrande cd's kan lezen) het aankan. Houdt er wel rekening mee dat de limiet van 700MB zo overschreden is als je bijvoorbeeld 300MB aan MP3's erop wil zitten ga je het vanwege het converteren niet redden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100