Kan ik op een iPad Microsoft office installeren zodat ik Word kan gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, want de iPad is ontwikkeld door apple, en zij gebruiken het systeem Mac. Mac ondersteunt geen Windowsprogramma's (je kunt ze er dus ook niet op installeren.

Nee, maar je kan wel even QuickOffice proberen daarmee schijn je wel doc/docx te kunnen openen. Toegevoegd na 31 seconden: http://www.quickoffice.com/

Bronnen:
https://discussions.apple.com/thread/28036...

Het programma pages is hier uitermate geschikt voor. Kost €7,99 maar dan heb je ook wat!

Dat wil wel! Het enige wat je nodig hebt is een *gejailbreakte ipad, ga googelen naar een source voor office. Je krijgt de hele pakket! het duurt wel even om te downloaden en installeren bij mij duurde het 45 minuut ongeveer. veel suc6 ;)

Je zou evt. ook thinkfree kunnen gebruiken. ( even zoeken in de AppStore ).

Microsoft Office is niet in de App Store beschikbaar. Er zijn wel verschillende alternatieven. Zo zijn er bijvoorbeeld Quickoffice ($14,99) en Documents To Go (vanaf $9,99). Dit zijn complete pakketten en je kunt er Word, Excel en Powerpoint bestanden mee bewerken. Verder kun je ook PDF-bestand etc openen. Een ander alternatief is iWork van Apple. Dit is een stuk duurder, maar het werkt wel perfect (in ieder geval op mijn iPod). Deze kosten $9,99 per applicatie. Er zijn drie applicaties beschikbaar, dit zijn Pages (word), Keynote (powerpoint) en Numbers (excel). iWork is een stuk prijziger, maar volgens mij is dit ook een stuk completer.

Ja, als je Word wil gebruiken moet je de App Pages downloaden uit de App Store, die werkt prima op de iPad;

Bronnen:
http://itunes.apple.com/nl/app/pages/id361...
http://touchipod.forum2go.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100