als ik een nieuwe plaatje wil kiezen komt er: Alleen afbeeldingen (JPG, GIF of PNG) zijn toegestaan. wat bedoelen ze hiermee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alleen die extensies zijn toegestaan. Vermoedelijk heb je het plaatje opgeslagen met een andere extensie. Dit is makkelijk op te lossen: Open de afbeelding met paint (of een ander foto-bewerk programma) en sla de afbeelding op met naam.PNG. En probeer het dan nog is. Lukt het nog steeds niet? Reageer maar ;-)

Dat is het bestandstype van een afbeelding. Zie het als je ook verschillende muziekbestanden hebt. Wav bestanden en MP3.

Als je een plaatje gevonden hebt en je wil deze opslaan op je p.c. dan krijg je altijd te zien;opslaan als.......en daar kun je verschillende optie's kiezen en in dit geval is het dan JPG,GIF of PNG.

Dat is het soort bestand waarmee het word gelezen

Ze bedoelen gewoon wat voor foto je toevoegt enso , maar je kan gewoon een foto toevoegen maak je maar geen zorgen :D

Waarschijnlijk wil je een webpagina maken en tijdens het invoeren van een plaatje krijg je dan deze melding. In webpagina's kunnen alleen plaatjes opgenomen worden in deze 3 genoemde formaten. Dus als je plaatje in ander bestandsformaat (Bijv. TIF) is opgeslagen, zul je het moeten omzetten (converteren), zoals door anderen hier is aangegeven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100