hoe kan ik een filmpje van youtube downloaden.

graag geen vervelende programma´s met toolbars die niet weg te krijgen zijn. dank u :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik Easy YouTube Video Downloader (http://www.yourvideofile.com/), een extensie is er voor Firefox, Chrome, Safari en Opera. Onder elke YouTube-video krijg je dan een downloadknop, met een keuzemenu met enkele bestandstypen (MP4, FLV, MP3, etc.). .

Bronnen:
http://www.yourvideofile.com/

Hai, kijk hier eens en kies er eentje uit. http://www.gratissoftwaresite.nl/

Via tubedownloader.com Dan je filmpjes van youtube downloaden en afspelen! Suc6!

Ik doe zelf aan Youtube en gebruik om video's te downloaden http://KeepVid.com

Ik gebruik zelf benderconverter.com

Als je het programmaatje YouTube Downloader zoekt via Google en deze download. Als dit is gelukt, open je het programmaatje YouTube Downloader. Dan ga je naar de link van het filmpje dat je wilt downloaden en deze kopier je en daarna plak je deze in YouTube Downloader. Let wel op waar je het filmpje opslaat als je het nog terug wilt vinden. Als je het programma VLC mediaplayer hebt kun je na het downloaden je filmpje met dit programma bekijken. Maar je kunt het ook overzetten naar een ander bestandtype zoals voor de IPod. Via convert video of zoiets. En als je die tool ars niet wilt dan moet je goed opletten bij het uitvoeren van het downloaden van YouTube Downloader. Ze zullen wel iets vragen als wil je ... Als startpagina? En dan vink je die optie uit. Ik hoop dat het je met deze informatie lukt. Succes.

met mp3 rocket 6.0.6 kan je de mp3 van de film downloaden en/of de video zelf

Bronnen:
www.mp3rocket.com

Gewoon FLV player downloaden.Deze download alle filmjes die je op internet bekijkt en werkt kinderlijk eenvoudig.

www.dvdvideosoft.com is betrouwbaar en algemeen bekend. Je kunt uit het rijtje kiezen. Je kunt gewoon video's downloaden met de eerste, naar MP3, Ipod, Iphone etc... Halverwege het downloaden kun je kiezen of je de toolbar wilt, dan vink je die gewoon niet aan en krijg je 'm ook niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100