Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

PLAKNOTITIES van Windows 7.

Zoals bekend-of niet- bestaat de mogelijkheid,om met het besturingssysteem gebruik te maken van een "nieuwtje" namelijk :plaknotities. Dit handige programma( onderdeel van Bureau accessoires) hebben veel W7 gebruikers (lang) op moeten wachten,maar ik zit met de volgende vraag:
Als je het hebt gebruikt en je drukt het weg,nadat je er bijvoorbeeld een halve pagina op hebt gekopieerd. Waar vernietigt W& deze "troep" dan ? Het komt namelijk NIET in de prullenbak terecht en als je schijfopruiming uitvoert,staat het er óók niet tussen ! Waar blijft het allemaal ?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Software
716

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Het meeste dat je "weggooid" word gewoon overschrijfbaar genoemd op je harde schijf en is dus pas weg als je het overschrijft met een ander programma of bestand. Je hebt ook programmatjes die al deze overschrijfbare troep overschrijven met de zogenaamde nullen. In je bios kan dat ook maar dan is alles weg...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding