Kan je een video op internet op je PC opnemen? Bijvoorbeeld op een nieuwssite? zodat je die kan herbekijken wanneer je wil ?

Toegevoegd na 1 minuut:
Dus een video op een nieuwssite wil ik opslaan als avi of mpg. Met welk programma kan dit? Dit heet streaming video recorder maar ik vind geen enkel programma die dat doet?

Toegevoegd na 2 minuten:
Zoals het huwelijk tussen William en die ander. Kan je die live-verslaggeving opnemen als avi zodat je de uitzending na het live-verslag kan herbekijken? Met welk programma?

Toegevoegd na 3 minuten:
Sorry ik ben niet echt royalty kenner dus ik weet naam niet van zijn toekomstige.

Toegevoegd na 4 minuten:
Mijn moeder is wel koningsgezind, dus voor haar moet ik het opnemen. Ik heb wel analoge tv op mijn pc, maar dan is dat beeld zo ruis. En live-streaming is altijd mooi beeld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je de browser Firefox gebruikt kun je de Add-on Downloadhelper installeren. die gebruik ik al jaren met veel plezier. Je kunt er vooral goed YouTube filmpjes mee downloaden.

je kan het wellicht met een screen capture programma opnemen ? Er zijn er ook die een gedeelte van het scherm op kunnen nemen als je de video zelf niet op zijn volledig scherm kan zetten. welke site is het overigens en welke player wordt daar gebruikt ? Toegevoegd na 3 minuten: dan wordt die screencapture ook niets denk ik zeker een hele lange video wordt moeilijk maar kan je niet gewoon op video of harddisk recorder het live verslag opnemen?

Het kan met ''Fraps'' een gratis programma. Je moet alleen wel even uitvogelen hoe precies. Het is niet super gebruiksvriendelijk maar wel het enige gratis programma die het kan op een degelijke manier. Andere software geeft schokkerig en vaag beeld. Vaak ook zonder geluid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100