ik heb in de appstore een app gedownload die betaald is, als ik hem dan een tweede keer download vanaf hetzelfde apple id, kost het dan geld of niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, maar er wordt eerst bevestiging gevraagd, dus het kan niet onopgemerkt gebeuren.

Nee, hij kost dan geen geld meer. Eens gekocht blijft gekocht! ( ik hèb Doodle jump al 3 keer opnieuw gedownload/geïnstalleerd)

Nee, mijn vriend download soms gekochte spellen op mn iPhone die hij zelf al voor op zijn iPod heeft gekocht, en is voor mij dus gratis!

Nee, dat kost geen geld. Het kan makkelijk. Mocht je je app per ongeluk wissen, kan je hem opnieuw downloaden. Je kan hem inderdaad opnieuw op een ander apparaat downloaden, maar daar zijn grenzen aan. Je kan je app op maximaal 5 apparaten downloaden. Voorwaarde is dat ze allemaal hetzelfde account gebruiken. Mijn man en ik doen dit al een jaar, we hebben allebei een Ipod en betalen voor apps die we allebei hebben maar 1 keer. Dus je kan niet met de hele klas of kantoor een account delen.

Nee, je moet dan wel onthouden welke het is. Mijn iPhone is een keer gecrasht en toen was alles er af. Sommige apps, spelletjes, wist ik niet meer hoe het heette dus heb ik niet meer. Andere kun je gewoon gratis opnieuw downloaden. Met liedjes uit iTunes shop lukt dat niet. En daar baal ik van want daar had ik het meeste van gedownload. Dus als iemand nog weet of dat kan?.........

Nee, het enige is dat je de app (inclusief de 1e keer) maximaal 5 keers kan downloaden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100