Hoe kom je aan een img- of html bestand van een afbeelding?

Ik wil graag weten hoe ik een afbeelding omzet in een html bestand (Zoals dit: Happy face).

Ik wil namelijk een afbeelding als handtekening in Windows Mail.
Wat ze op deze site zeggen krijg ik níet voor elkaar:

http://www.zdnet.nl/help/105158/foto-als-handtekening-in-windows-mail/


Alvast bedankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Mogelijk denk ik invoegen in een tekstbewerken als Worad of gratis Openoffice. Dan omzetten naar HTML en opslaan. Mogelijk kan je het gelijk zo gebruiken of de bron kopieren. Geloof wel dat een afbeelding altijd opgeslagen wordt bij het HTML bestand, dat is ook zo bij mijn website. De HTML tekst doet alleen verwijzing naar dat bestand. Succes! Toegevoegd na 42 seconden: Sorry, kromme taal. Moet zijn tekstbewerker en Word.

Probeer het eens met de gratis oude Frontpage Express van Microsoft. http://www.nederlandstaligesoftware.nl/softwareprogrammas/frontpage-express.html (ergens tussen de reclame staat een downloadlink) Je wijzigt zoals met word, en kijkt dan in de bronode wat ermee is gebeurd.

-Sla je afbeelding op in mijn bestanden. -Upload je plaatje via www.imageshack.us -Kijk bij de gegevens van het plaatje. Als het goed is, staat het er. Veel succes!

Bronnen:
imageshack.us

Het beste is om die afbeelding online te zetten en in de mail de img hiernaar verwijzen. Anders kan het alleen met een bijlage. Want dan moet een afbeelding bij jou op de computer ook naar de afzender verstuurd worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100