hoe kan ik dit bestand verwijderen?

mijn virus scanner verwijderd het steeds maar komt steeds terug omdat het programma dat steeds weer verwijderd, hoe kan ik ervoor zorgen dat dit bestand/programma verwijderd word (zie afbeelding)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga eens via F8 naar het naar safe mode en doen dan je viruscheck goede kans dat je dan wel va het probleem af bent.

Dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan de virusscanner. Hij kent het virus niet, of weet de oplossing niet. Vaak is dit opgelost na een update van de virusscanner, meestal gebeurt dit eens in de zoveel dagen automatisch. Als het een gratis scanner is, is het misschien verstandig om er eentje te kopen.

U kunt inderdaad het beste in de Veilige modus opstarten ( meermalen kort op F8 of F10-drukken) mét Internet mogelijkheid en vervolgens ONLINE op de volgende website een volledig GRATIS scan laten uitvoeren. http://housecall.trendmicro.com/emea/ Deze website builder lijkt mij namelijk besmet en dat komt zeer waarschijnlijk door een zogenaamde "keygen" wat blijkbaar nogal wat van plan is op Uw Pc. Elk voorstel om actie te ondernemen altijd opvolgen zoals verwijderen/deleten of in quarantaine zetten. Nadat dit gedaan is - kan soms wel 20 minuten duren- verlaat U de veilige modus om vervolgens weer op te starten met een virusvrij systeem. Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100