hoe kan ik mijn foto's met een Hp camera genomen op de computer overbrengen zonder deze via het programma van HP over te zetten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij veel camera's kun je in de setup aangeven of deze, wanneer ze aan de PC gehangen worden, als USB-drive herkend moeten worden. Wanneer deze optie uitstaat kun je foto's er meestal alleen met de software van de leverancier afhalen. Wanneer je deze optie aanzet, zou je er een schijfletter bij moeten krijgen en vervolgens de foto's overzetten net als bij een USB-stick. Soms gebeurt het dat de camera een schijfletter wil gebruiken die al aan een ander apparaat is toegewezen. Je zult dan in het schijfbeheer (rechtsklikken op 'Deze computer' en kiezen voor 'Beheren') met de hand een andere letter moeten toewijzen.

als je je camera aansluit op de pc kun je via deze computer (dit werkt neit bij alle camera's) naar deze camera gaan. Er is een"map"aangemaakt die naar de camera gelinkt is. hiermee kun je in de camera net als je een sd kaart of usb stick in de computer doet.

Als je computer een kaartenlezer heeft, kun je ook de kaart uit de camera halen en deze in de pc stoppen en zo de foto's over kopieren. Je kunt ook een externe kaartlezer aanschaffen die via USB op je computer aangesloten kan worden en zo de foto's overkopieren. Die dingen zijn er al voor 7,50.

1- Via Firewire 2- via een externe usb-(alles in één)-kaartlezer Groet:Zoekertje

Ik heb een speciaal snoertje dat camera en laptop via USB verbindt. Ideaal! Je kunt ook foto voor foto overbrengen als je dat wil. Handig als je er snel een paar op wil zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100